Forum

lipoliza iniekcyjna? (elizzzza)
Hello. And Bye.
(więcej...)

2
lipoliza iniekcyjna..... (Pajka)
Raczej nie ma przeciwwskazań do tego zabiegu. Jeśli chcesz zlikwidować podbródek, to jeden zabieg powinien w zupełności wystarczyć.
(więcej...)

6
czy warto? (edyta)
witam, zabieg jest wart poświęcenia funduszy, zabieg miałam robiony 3 miesiące temu, będę robiła zabieg przypominający, z tym, że poprawiłam swój jadłospis na zdrowszy, staram się ćwiczyć itp, Ogólnie jestem zadowolona
(więcej...)

2
lipoliza czy velashape (Tumasia)
Chciałam uzyskać informacje co jest lepsze lipoliza czy velashape. O lipolizie już trochę wiem natomiast nie wiem co to veloshape i jak się ma do lipolizy. Proszę o informacje. dzieki
(więcej...)

1

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Które zwierze szczeka: pies czy kot?

terapia_malzenska.jpgendokrynologiapolska.jpgchoroby_serca_i_naczyn.jpgjak_sobie_radzic_z_chorobami_tetnic.jpgbiblioteka_2.jpgpierwsza_pomoc_w_pediatrii.jpg

• Forum
  • Hello. And Bye....(więcej)
  • Raczej nie ma przeciwwskazań do tego zabiegu. Jeśli chcesz zlikwidować podbródek, to jeden zabieg powinien w zupełności wystarczyć....(więcej)
  • witam, zabieg jest wart poświęcenia funduszy, zabieg miałam robiony 3 miesiące temu, będę robiła zabieg przypominający, z tym, że poprawiłam swój jadłospis na zdrowszy, staram się ćwiczy...(więcej)
  • Chciałam uzyskać informacje co jest lepsze lipoliza czy velashape. O lipolizie już trochę wiem natomiast nie wiem co to veloshape i jak się ma do lipolizy. Proszę o informacje. dzieki...(więcej)